Gå til sidens indhold
 

Aarhus

Aarhus er smukt placeret tæt ved hav og skov. Et levende, pulserende bymiljø og den smukkeste natur beliggende helt tæt på hinanden. Aarhus er en rummelig by med plads til at udfolde sig. Og Aarhus er en levende by, der summer af liv. Ikke mindst takket være de mange events og begivenheder, der giver byen puls. Men vi vil gerne have endnu flere events.

 

Aarhus by er en stærk eventpartner.  Det er en by, der eksperimenterer. I Aarhus gentænker vi måder at udvikle og afvikle events på i sådan grad, at det har gjort byen til Europæisk Kulturhovedstad og vært for en række internationale events.

 

Uanset om I vil arrangere en begivenhed for 50 eller 50.000 deltagere, har Aarhus rammerne. Byens åbne pladser og parker inviterer til at blive brugt. Aarhus har forskellige indendørs faciliteter blandt andet et musikhus, en arena, et væld af spillesteder, kulturproduktionscentre og verdens mest moderne bibliotek DOKK1 i forbindelse med Urban Mediaspace Aarhus, for blot at nævne nogle af byens mange faciliteter.

  

På hjemmesiden "Arrangør i Aarhus" kan du finde en liste over byens mange mulige arrangementssteder.

  

Danmarks yngste

 

Aarhus har 325.000 indbyggere og er Danmarks næststørste by. Vi er store nok til at kaste os over ambitiøse projekter samtidig med, at vi er små nok til, at vi har nærheden. Dels ligger vores forskellige faciliteter tæt på hinanden, tæt på byen og naturen, og dels er vi en by, hvor vi kender hinanden og samarbejder på tværs. Vi kan derfor hurtig sætte jer i forbindelse med lige netop dem, I har brug for. I Aarhus står vi sammen. Vi er kendt som Smilets By og hjælper gerne hinanden for at nå i mål. 

 

Aarhus er Danmarks yngste by med flere end 60.000 studerende. Det giver jer som arrangør nogle attraktive muligheder, uanset om det handler om at rekruttere frivillige eller sikre engagerede deltagere og gæster.  

 

Det er let at komme til Aarhus. Banegården ligger midt i byen. Inden for en times kørsel ligger to internationale lufthavne, og så ligger vi lige op ad motorvej E45. Aarhus har en stor havn, som har daglige færge afgange til Sjælland.

 

Noget for enhver smag

 

Aarhus kan tilbyde noget for enhver smag. Der er små hyggelige spisesteder og internationalt anerkendte restauranter. På byens kunstmuseum kan I gå inde i regnbuen, og i Den Gamle By og på Moesgaard Museum (MOMU) kan I fordybe jer i historien. I kan også tage på shopping - Aarhus er en fantastisk shoppingby med alsidige butikker. Og så ligger Aarhus i smuk natur og I kan tage en dukkert ved stranden eller motionere i skoven. Der er altid en god grund til at tilbringe lidt længere tid i Aarhus. Det gælder både jer, jeres deltagere og gæster.

  

Aarhus Events og Aarhus by arbejder for at gøre netop jeres event unik – sammen med jer og jeres samarbejdspartnere.

 
 

Opdateret: 12.5.2015

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Aarhus Events

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code