Gå til sidens indhold
 

Events

I Aarhus har vi en ambition om at være en levende og rummelig by med plads til at udfolde sig. Vi har stor erfaring som eventby og prioriterer at åbne byen op for events, der er med til at udvikle Aarhus som et attraktivt sted at bo, arbejde, studere og drive virksomhed.

Hvert år fyldes Aarhus med et væld af både store og mindre begivenheder inden for blandt andet sport, musik, scenekunst, film, kunst i byens rum, viden og gastronomi til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv.

Hver eneste dag året rundt er der koncerter på byens spillesteder og forestillinger på byens scener.

 

Store oplevelser venter

Aarhus byder på en række store internationale events og begivenheder udover de tilbagevendende events.  

 

I 2017 er Aarhus og Region Midtjylland Europæisk Kulturhovedstad og byen og regionen bliver fyldt med gode begivenheder hele året.

I 2017 er Aarhus bl.a. også vært ved den højtprofilerede konference SportAccord Convention, EMACS (European Masters Athletics Championships), samt Aarhus er finaleby for PostNord Danmark Rundt når løbet 'vendes rundt'.

 

I 2018 er byen vært for VM i samtlige olympiske bådklasser (Sailing World Championships 2018).

 

I 2019 vender de store gamle træskibe tilbage når Aarhus igen er vært ved The Tall Ships Races 2019.

 

Tilbagevendende events

Byen er vært for mange tilbagevendende begivenheder. Blandt andet Aarhus Festuge, der med titlen som én af Nordens største kulturfestivaler har flere end 500.000 besøgende, NorthSide Festival som er en publikumssucces med over 35.000 besøgende og Bestseller Aarhus City Halvmaraton, som har vokset sig til et af Danmarks største motionsløb med 14.000 løbere og op mod 40.000 tilskuere. KMD 5150 er ligeledes en sportsevent der på ganske få år har fået succes og mange deltagere.

 

Aarhus har gennem de seneste år dannet rammen for store internationale enkeltstående begivenheder som U21-EM i Fodbold, The Tall Ships Races og EM i Håndbold.Se listen over tidligere events her.(åbner nyt vindue)

 
 

Opdateret: 05.10.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Aarhus Events

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code