Gå til sidens indhold
 

Job hos Aarhus Events

Aarhus Events er en del af Aarhus Kommune og ledige jobs slås op på kommunens hjemmeside.

Administrativ medarbejder

 

Vi søger lige nu en administrativ medarbejder ved Aarhus Events. Læs mere om stillingen og ansøgning her. Ansøgningsfrist d. 02-04-2018

 

Uopfordrede ansøgninger om job, praktikforløb og elevpladser i Aarhus Events

 

Vi er glade for, at mange har interesse i at søge job hos Aarhus Events.

 

Aarhus Events modtager rigtig mange uopfordrede ansøgninger om job, studiehjælp, praktikforløb og elevpladser i sekretariatet, og vi ser det som meget positivt, at så mange finder interesse for det vi brænder for og arbejder med i Aarhus Kommune.

 

Ud over ovenstående administrative medarbejder, har vi har på nuværende tidspunkt ingen vakante faste fuldtids eller deltidsstillinger i Aarhus Events, og hvis det bliver tilfældet vil stillingen blive opslået. Du kan se opslåede stillinger i Aarhus Kommune her (åbner nyt vindue)

 

I forhold til elevpladser  indgår  vi i en turnusordning omkring kontorelever i Aarhus Kommune, som periodisk i deres uddannelsesforløb udstationeres hos os i f.eks. 3 eller 6 måneder, som et led i uddannelsen. Det sker i de perioder, hvor vi har eller er partnere i relevante events, som det giver mening for eleverne at være en del af, og hvor vi kan sikre at tilbyde konkret læring.

Kontakt

Mariann Vinding

Event manager

Aarhus Events

Mobil: 29 20 90 88

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 16.3.2018

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Aarhus Events

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code